In my heart

Jag är verkligen glad över att det har startat ett företag i Mellerud som heter In my heart. För det är som så här att det är ett företag som vänder sig till dem som vill få healing i Mellerud. Jag har för ett par år sedan fått healing men då fick jag och kompisen åka 20 mil tur och retur med bilen för att kunna ta oss till det företaget som låg närmast till hands och det var lite väl långt att köra. Jag har inte kunnat glömma hur bra jag tyckte att det var att få healing så när jag fick reda på att In my heart hade öppnat var jag inte sen att ringa och boka en tid. Nu har jag gått dit flera gånger för jag känner verkligen vilken skillnad denna healing gör för mig. Jag hoppas förstås att fler personer skulle upptäcka hur bra det är med healing. Så bor man här i mina omnejder och domäner så passar det förstås väldigt bra att gå till In my heart då de ju erbjuder healing i Mellerud. Har ni fått healing någon gång? Skriv gärna om era upplevelser i samband med detta som en liten kommentar under det här inlägget! Dels skulle jag tycka om att få hör er berätta om det, men så tror jag att mina följare på den här bloggen också skulle vilja få reda på det. Jag kan i alla fall inget annat utan att råda er alla att prova på denna healing här i Mellerud som ges på företaget In my heart. Vet ni redan nu med er att det här vore något även för er så är det bara att ta och lyfta på luren och ringa och boka en tid.